-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:14967 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

به اختصار درباره ياجوج و ماجوج توضيح دهيد ؟
در قرآن ، در دو سوره ، از ياجوج و ماجوج سخن رفته است : يكي در سوره كهف ، آيه 94 و ديگر در سوره انبياء ، آيه 96 . آيات قرآن گواهند كه اين دو نام متعلّق به دو قبيله وحشي و خونخوار بوده است كه آزاري بسيار به همسايگان خويش مي رسانيده اند . اينان ، به احتمال قوي همان اقوام بدوي تاتار هستند كه در دورترين نقطه شمال آسيا زندگي مي كرده اند . در تورات نيز از آنان با نام « گوگ » و « ماگوگ » ياد شده است . نام آنان در زبان يوناني ، « گاك » و « ماگاگ » تلفظ مي شده كه به ديگر زبانهاي اروپايي نيز با همين صورت راه يافته است .
در تاريخ از حركت سيل آساي اين اقوام در چند دوره ياد شده است كه يكي از آنها هجوم آنان در قرن چهارم ميلادي به زمامداري آتيلا بوده كه تمدّن امپراطوري روم را از ميان برد . واپسين هجوم بزرگ آنان در قرن دوازدهم ميلادي به فرماندهي چنگيزخان صورت گرفت كه بر ممالك اسلامي و عربي هجوم بردند و بسياري از شهرها را ويران كردند . به نظر مي رسد كه ياجوج و ماجوج از همين قبائل وحشي بوده اند . مردم قفقاز نيز هنگام سفر دوالقرنين بدان جا ، از او خواستند كه براي جلوگيري از هجوم آنان ، تدبيري بينديشد و او نيز سد مشهور خويش را بنا كرد .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.